«Ikke lov å le på hytta» har fått over en halv million seere: - Over all forventning

]

Torsdag kveld ble sesong to av «Ikke lov å le på hytta» publisert på VGTV. Den første episoden ligger åpen, mens resten av sesongem er lagt bak betalingsmur. Selv om VG ikke ønsker å gå ut med tall, så forteller redaktør for VG+ Jane Throndsen at det er god stemning i pluss-avdelingen.

Også programleder Mads Hansen er strålende fornøyd mottakelsen den andre sesongen har fått.

Les også: Nesten en halv million har sett Mads Hansens hytte-reality

Det er Hansen selv som har ideen bak showet. Han, og de andre som står bak produksjonen, blir hyllet av Throndsen.

Han forteller at tilbakemeldingene har vært veldig gode og at det ser ut til at folk liker sesong to bedre enn den første sesongen.

Tok lærdom

Hansen forteller at de har tatt lærdom av sesong én.

Han forteller videre at han tror de har gjort flere ting riktig i forkant av premieren.

Disse er med i ny sesong av «Ikke lov å le på hytta»

]

Disse er med i ny sesong av «Ikke lov å le på hytta»

Selv om Mads Hansen er fornøyd med de nye deltagerne i «Ikke lov å le på hytta», er det flere kjente profiler han ville hatt med, som ikke fikk lov av sine kanaler: – Synd, sier han.

Publisert: Oppdatert 3. september 2021

– Jeg var kjempefornøyd i forkant av innspillingen, og er enda mer fornøyd i etterkant, sier Mads Hansen om deltagerne i den nye sesongen av «Ikke lov å le på hytta».

Mads Hansen om ny sesong av «Ikke lov å le på hytta»: - Fylleangstfølelse

]

Mads Hansen om ny sesong av «Ikke lov å le på hytta»: - Fylleangstfølelse

Mads Hansen kommer med flere avsløringer om den andre sesongen av VGTV-suksessen «Ikke lov å le på hytta».

Publisert: 4. juni 2021

Til høsten er det klart for en ny sesong av konseptet hvor syv kjendiser samlet seg på en hytte og konkurrerte i hvem som var best til å få andre til å le - og samtidig å unngå å gjøre det selv.

- I helgene er jeg superpappa

]

For omtrent nøyaktig ett år siden ble programleder Nicolay Ramm (33) pappa før første gang. Sammen med forloveden Josephine Leine Granlie fikk han en sønn, som paret har gitt navnet Aksel.

Da Dagbladet møtte Ramm i høst, kunne han fortelle at det første halvåret som pappa hadde vært veldig fint, men at han hadde vært ganske opptatt.

Siden har TV-profilen hatt pappaperm og har fått tilbrakt mye tid med sønnen. Nå er han imidlertid tilbake til hverdagen - men det stopper han ikke fra å være «superpappa».

DAGBLADET-STIKK: Maskorama-detektiv Nicolay Ramm kommer med et stikk til Dagbladet før «Maskorama»-finalen. Video: Celina Morken. Reporter: Anita Kristiansen. Vis mer

Ble overrasket på fødestua

I fredagens episode av «God kveld Norge» snakker Ramm ut om pappatilværelsen. 33-åringen erkjenner at det er travle tider, og at han og forloveden sjonglerer foreldrelivet med arbeidslivet.

Ramm forteller blant annet at han prøver å være så til stede som han klarer.

NRK-profilen legger ikke skjul på at han får god støtte fra Granlie hjemme, og takker henne for at hun er tålmodig. Til «God kveld Norge» røper Ramm også en spesiell opplevelse fra da sønnen ble født.

Det var i februar i fjor at lille Aksel kom til verden - midt i pandemien. Ramm har tidligere fortalt om hvordan han måtte vente i bilen fram til fødselen var kommet langt nok til at han kunne komme inn på fødestua.

MAKEOVER: Komiker Nicolay Ramm måtte ty til drastiske grep før innspillingen av den nye humorserien «Olympiatroppen». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Da han omsider fikk delta på fødselen, fikk han seg en stor overraskelse.

Dagbladet har ikke lyktes i å få kommentar fra Nicolay Ramm.

Planlegger bryllup

Det var i 2019 at Ramm gikk ned på ett kne og fridde til Granlie. Frieriet fant sted under et ferieopphold i Santa Barbara i California. Ramm var vært ærlig om at det var mye nerver forbundet med frieriet, og at han er glad det er unnagjort.

Da Dagbladet møtte 33-åringen i forbindelse med premierefesten til «Ikke lov å le på hytta» i høst, kunne han røpe at det forhåpentligvis blir bryllup til sommeren.

Blir mer «Ikke lov å le på hytta»: – Ligger an til å få med en joker

]

Blir mer «Ikke lov å le på hytta»: – Ligger an til å få med en joker

Programleder Mads Hansen rigger klart for andre sesong av «Ikke lov å le på hytta», og denne gangen blir det med helt andre deltagere.

Publisert: Oppdatert 26. mars 2021

– Responsen har vært overveldende. Jeg føler det har gått inflasjon i det begrepet, men den har faktisk vært over all forventning.

«Ikke lov å le på hytta»: Som en syv timer lang psykose – Dagsavisen

]

Hvem: Annika Momrak (21)

Hva: Norsk Youtuber og programleder i «NRK 4ETG».

Hvorfor: Aktuell som deltager i VGTV-programmet «Ikke lov å le på hytta».

Hei Annika! Jeg hører du ikke har tenkt å se «Ikke lov å le på hytta» med det første?

– Nei, jeg må vente til jeg har distansert meg til det punktet at jeg kan tenke: «jøss, hvem er den jenta der, som gjør alle de kleine tingene?». Men jeg må jo innrømme at jeg gleder meg litt til å se også – for det virker som folk synes at det er gøy.

Konseptet ligger i tittelen, eller?

– Jepp! Vi er sju komikere på en hytte, og det er om å gjøre å få de andre til å le, men ikke le selv. Den som ler mest ryker ut, en etter en.

Les også: Da Mads Hansen ble spurt om å være programleder på «Farmen», tenkte han: «Hæ, er du gal?» (+)

Foto: Skjermdump vgtv

Mads Hansen inviterer noen av Norges morsomste kjendiser på hyttetur der det bare er én regel: Det er ikke lov å le. Skjermdump: VGTV.

Jeg har sett noen klipp, og du ser veldig sur ut. Er det for å ikke begynne å le?

– Ja ja. Jeg satt å tenkte på børsen og sånt. Det mest kjedelige jeg kunne komme på. Nesten så jeg prøvde å meditere litt, egentlig.

Du sier i introen at du følte deg som et skremt lite dyr?

– Ja, det er jo kjempekule folk med. Blant andre Linn Skåber, Morten Ramm, Lars Berrum. Jeg følte meg ganske liten og ubetydelig. Jeg var veldig redd for hva som skulle skje, men så skjønte jeg at det var vi alle sammen.

Les også: Instagram-kontoen til Bollestad gjør livet vanskelig for komikere (+)

Hvem ble du mest nervøs av å være rundt?

– Kanskje Morten Ramm. Dette er jo folk jeg har mye respekt for, også skal man liksom «dis-respecte dem». Det var skummelt, men også veldig befriende.

Ja, for det er punkt der hvor du prøver å sette ut Morten?

– Ja, og det er vanskelig, for han er så skamløs. Men jeg fant et sårt punkt. Det var en utrolig ubehagelig situasjon. Han er en godt voksen mann og jeg er en ung jente, så etter hvert tok jeg på meg flørtehatten. Det var vondt for alle, men det funka, for det satte ham skikkelig ut. Han begynte å snu seg vekk, han holdt på å sprekke opp i et smil, for det var så kleint.

«Kutt, kutt!» sier Morten Ramm i dette klippet fra VGTV. Foto: Skjermdump

Men hvorfor gruer du deg til å se på?

– Fordi det er så mye jeg ikke husker. Det var som å være i en sju timer lang psykose. Jeg husker små glimt; at jeg var en katt oppå bordet på et tidspunkt, for eksempel.

Les også: Maria Stavang: – Nei, det «hjemme-hos» intervjuet der kan dere få en annen dag

Men dere drakk øl, så jeg. Husker du dårlig fordi du ble full?

– Nei, det var hundre prosent adrenalin. De som ikke var der inne vil ikke forstå hvor ekstremt det var å være i en så intens setting i så mange timer i strekk.

Dere ble jo filma som på Paradise, har du større forståelse for hvorfor de sier og gjør så mye dumt nå?

– Ha ha. Vel, det slo meg hvor fort man glemmer kameraene.

Men, over til noe helt annet – hvordan havna du i NRK, egentlig?

– Jeg hadde en liten Youtubekanal, på slutten av videregående. Det var et ganske inkonsekvent prosjekt, egentlig, men jeg likte å redigere video. Etter videregående reiste jeg rundt og jobba for Leger uten grenser. Så jeg sto på et torg i Alta da NRK ringte og sa de var ute etter nye profiler til Youtube-kanalen sin. Så det var ganske tilfeldig. Jeg kunne ikke ha vært mer heldig.

Les også: Signy Fardal fikk hatbrev i posten: – Herved sier jeg unnskyld til alle sogndøler

Hvilken bok har betydd mest for deg?

– Jeg tror det er «The power of now», selv om det høres veldig pretensiøst ut. Men det får det så være, jeg er jo litt pretensiøs.

Hvordan da?

– Jeg snakker mye om sjel og sånt.

Jøss. Hva gjør deg lykkelig?

– Å være sammen med de jeg er glad i. Og få lov å føle at jeg får lov å være meg selv.

Hva misliker du mest ved deg selv?

– Jeg har vanskeligheter for å konsentrere meg. Det skjer så mye inni hodet mitt at jeg sliter med å holde fokus der jeg er.

Hva gjør du når du skeier ut?

Åh. Det vil du ikke vite! Nei da. Jeg kjøper surt smågodt, og setter på et naturprogram, men ender opp med å scrolle på TikTok i stedet.